Ekonomisk förvaltning

Genom att låta Jönköpingsbostäder ta hand om den ekonomiska förvaltningen får du tillgång till en gedigen erfarenhet och kompetens inom det bostadsrättsjuridiska området. En egen kontaktperson ser alltid till att ge dig bästa möjliga service och råd när det gäller föreningens ekonomi och angelägenheter.

Ekonomisk förvaltning av fastighetsbolag

Jönköpingsbostäder bedriver även ekonomisk förvaltning för fastighetsägare/fastighetsbolag. Genom våra system och kunniga medarbetare kan vi erbjuda fastighetsägare ett helhetskoncept med ekonomisk förvaltning eller delar av ekonomiprocessen. Bland de tjänster som ingår i ekonomisk förvaltning kan nämnas:

  • Avisering och inkassering av hyror
  • Redovisning, betalningar och årsbokslut (inkl årsredovisning)
  • Kundportal med webbattest och redovisning online
  • Hantering av löner
  • Skattedeklaration
  • Inkomstdeklaration

Bland våra fastighetsförvaltande kunder finns såväl aktiebolag som enskilda firmor.

Genom att låta Jönköpingsbostäder ta hand om den ekonomiska förvaltningen

får du tillgång till en gedigen erfarenhet och kompetens inom det bostadsrättsjuridiska området. En egen kontaktperson ser alltid till att ge dig bästa möjliga service och råd när det gäller föreningens ekonomi och angelägenheter.

Grundprincipen är att det som föreningen normalt behöver hjälp med också omfattas av vårt normalavtal. Självklart kan vi också erbjuda hjälp med bara någon eller några av de moment som normalt innefattas i vårt förvaltningsavtal. Är du intresserad av en offert från oss? Ring oss på 036-173090 eller maila till info@jkpgbost.se